henkilöstö  
  toiminta-ajatus  
      omavalvontasuunnitelma  
      etusivulle  
 

Palveluasumista kodikkaassa ryhmäkodissa

Lindabella tarjoaa pitkäaikaista palveluasumista ja tehostettua palveluasumista sekä tilapäistä lyhytaikaista palveluasumista kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Pitkäaikaisen palveluasumisen paikkoja on seitsemän, joista kaksi on tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Ohjaaja on kaikkien turvana myös yöllä.

 


Tilapäisasuminen sopii erityisesti kotona asuvien itsenäistymisen harjoitteluun, opiskelupaikan odottamiseen sekä omaishoitajien loma- ja vapaapäivien aikaiseksi tilapäishoitopaikaksi.

Mikäli opiskelu ei ole mahdollistunut kotipaikkakunnalta käsin, pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan opiskelumahdollisuuden lähiseudulla. Tällä hetkellä 3 asiakasta osallistuu Kiipulan ammattiopiston Forssan yksikön TYVA-koulutukseen.

Palveluasumisessa jokaisella asiakkaalla on oma tilava huone. Erillisiä wc:tä on kuusi lisäksi tilava suihkutila. Nykyaikaisessa keittiössä tehdään yhdessä ruokaa. Ruokatilan lisäksi on kaksi oleskelutilaa sekä musiikkihuone ja nikkarointitila. Saunomaan pääsemme omalla Pikkumökillämme.

Teemme matkoja mm. Viroon ja Ruotsiin sekä osallistumme aktiivisesti tapahtumiin. Harrastustoimintaan sekä ulkoiluun seutu antaa hyvät edellytykset.

 
 
      Liisa ja Jari Lindgren, Ruisluodontie 19, 31300 Tammela | (03) 434 4410 tai 0400 484 372 | lindabella(at)surffi.net