henkilöstö  
  toiminta-ajatus  
      omavalvontasuunnitelma  
      etusivulle  
 

Voimaannuttava työ- ja päivätoiminta

Lindabella tarjoaa asumispalvelussa oleville asiakkaille tarvittaessa työtoimintaa.

Paikallisten yhteistyökumppanien luona on tehty työkokeiluja ja avotyötä koskien ravitsemus-, kaupan-, kiinteistönhoidon- ja hoiva-alan töitä. Keikkalaisemme ovatkin aina valmiina, kun keikkaa pukkaa.


 


Työtoimintaa tarjotaan myös Lindabellassa. Lindabella omistaa "Pikkumökin", jota käytetään paljon päivä- ja työtoiminnassa ( kiinteistönhoito, puutarhanhoito ym. )

Pikkumökkiä hyödynnetään työtoimintaakin laajemmin terapeuttisesti Lindabellan toiminnassa. Kaksi työntekijää on saanut koulutuksen puutarhaterapian alkeista. Ponien hoito kuuluu myös jokapäiväiseen toimintaan.

Maaseutuympäristö tarjoaa runsaasti luontopainotteista toimintaa, kuten luontokohteisiin tutustumista, laavuretkiä, melontaa, hevosajelua, ratsastusta, ponien hoitoa, kalastusta, kädentaitoja ym.

Kuntouttavan, terapeuttisen ja yhteistoiminnallisen toiminna avulla kehitetään mm. sosiaalisia taitoja, yhteisvastuullisuutta, keskittymistä ja aktiivisuutta. Yhdessä harjoitellaan rajojen rikkomista ja myösteistä suhtautumista uusiin asioihin.

 
 
      Liisa ja Jari Lindgren, Ruisluodontie 19, 31300 Tammela | (03) 434 4410 tai 0400 484 372 | lindabella(at)surffi.net