Henkilöstö

Henkilöstö

Lindabellan omistaa yrittäjäpariskunta Jari ja Liisa Lindgren. Jari on koulutukseltaan lähihoitaja ja palomiessairaankuljettaja (palo-opiston tutkinto). Lisäksi hän on suorittanut yritysjohdon erikoisammattitutkinnon koskien sote-alaa. Liisa on koulutukseltaan filosofian maisteri. Jari toimii yrityksen toimitusjohtajana ja yksikön vastuuhenkilönä.

Yrittäjäpariskunnan lisäksi on 8 työntekijää sekä ostopalveluna henkilö, joka toteuttaa luontopainotteista yksilökeskeistä avustamista. Hän on suorittanut kehitysvamma-alan sekä luontoalan ammattitutkinnot ja opiskelee nyt lähihoitajaksi.

Lääkehoidosta ja asukkaiden terveydenhoidosta vastaa sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Lähihoitajia on kaikkiaan kuusi, lisäksi on yksi mielisairaanhoitaja. Heistä kolme opiskelee Kuntoutus- tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkintoa. Yksi lähihoitajista on suorittanut myös liikunta-alan ammattitutkinnon ja opiskelee fysioterapeutiksi. Yksi lähihoitajista opiskelee sairaanhoitajaksi, sen lisäksi hän on myös kokki. Yksi on suorittanut lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon ja yksi on suorittanut kehitysvamma-alan ammattitutkinnon. Hänellä on myös catering-alan ammattitutkinto ja hän vastaa Lindabellan ravitsemuspalvelusta ja on esihenkilönä siistijälle.

Oma siistijä huolehtii Lindabellan siisteydestä, hän on myös kokki.