Henkilöstö

Henkilöstö

Lindabellan omistaa yrittäjäpariskunta Jari ja Liisa Lindgren. Jari on koulutukseltaan lähihoitaja ja palomiessairaankuljettaja (palo-opiston tutkinto). Lisäksi hän on suorittanut yritysjohdon erikoisammattitutkinnon koskien sote-alaa. Liisa on koulutukseltaan filosofian maisteri. Jari toimii yrityksen toimitusjohtajana.

Yrittäjäpariskunnan lisäksi on 8 työntekijää sekä ostopalveluna henkilö, joka toteuttaa luontopainotteista yksilökeskeistä avustamista, hän on suorittanut kehitysvamma-alan ammattitutkinnon ja luontoalan ammattitutkinnon.

Työntekijöistä neljä on lähihoitajaa. Yksi on sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja yksi on mielisairaanhoitaja, joka toimii myös lähiesihenkilönä. Yksi lähihoitajista on suorittanut myös liikunta-alan ammattitutkinnon ja opiskelee fysioterapeutiksi, yksi lähihoitajista opiskelee sairaanhoitajaksi, sen lisäksi hän on myös kokki.

Yksi työntekijä on suorittanut kehitysvamma-alan ammattitutkinnon. Hänellä on myös cateringalan ammattitutkinto ja hän vastaa Lindabellan ravitsemuspalvelusta ja on esihenkilönä siistijälle. Lisäksi hän opiskelee lähihoitajaksi.

Oppisopimuksella opiskelee lähihoitajaksi henkilö, jolla on Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto.

Oma siistijä huolehtii Lindabellan siisteydestä, hän on myös kokki.